Adreça

Piscines Municipals de Granollers

Adreça :
Carrer de Lluis Companys, 10. 08401 Granollers
Telèfon :
93 870 45 99
Fax :
93 870 62 26
Adreça web :
http://www.cngranollers.org
Descripció :

Instal·lació esportiva municipal gestionada pel Club Natació Granollers, destinada a la pràctica d'esports de competició com la natació, el waterpolo, la natació sincronitzada i la gimnàstica esportiva.

Aquest equipament permet també la pràctica d'activitat física, lliure o dirigida, ja que disposa d'un gimnàs equipat amb aparells adequats per a la pràctica del fitness, spinning i/o altres activitats de manteniment físic.

Espais :

Disposa de dues piscines descobertes: una de 50x21,5 m i l'altra de 25x10 m, amb una zona de platja de fusta, gespa natural i arbres. Inclou un edifici amb tres piscines cobertes amb les mides següents: dues de 25x16,5 m i una de 16,5x8 m. La zona coberta disposa de vestidors i lavabos per a participants i àrbitres així com de lavabos per a públic.

També disposa de bar, zona d'oficines, dos gimnassos: un per a l'entrenament de la gimnàstica esportiva amb una sala de fitness i un segon, recentment inaugurat, destinat a la pràctica de la gimnàstica esportiva de competició. També té una zona d'aigües amb saunes, spa i raigs uva.