Granollers, centre històric

+
Casal medieval a la plaça de la Porxada

L’Ajuntament de Granollers ha creat dues rutes audioguiades pel centre històric de la ciutat en 4 idiomes a fi de donar a conèixer part de la història i el patrimoni de la ciutat. Aquests itineraris estan inclosos a l’aplicació gratuïta d’audioguies Izi Travel, una plataforma de referència en el mercat turístic, disponible tan per dispositius Android com per dispositius iOS. Es tracta d’un producte destinat a residents i també a visitants que permetrà disposar d’una nova eina d’interpretació del patrimoni i ampliar les opcions d’oci i coneixement de la ciutat.

• GRANOLLERS, CENTRE HISTÒRIC

Itinerari pels elements patrimonials i arquitectònics més destacats del centre històric que ajuden a entendre la història i orígens de la vila, com els corredossos, l’Adoberia, els casals medievals o l’entremat de places i carrerons al voltant de la Porxada.

L’itinerari té el seu punt d’inici a la plaça de l’Església, continua pel corredor de Sant Cristòfol fins al carrer santa Elisabet i la Porxada; de la plaça de les Olles puja pel carrer Sant Roc fins al carrer Anselm Clavé, creua la plaça Maluquer i Salvador fins al carrer Corró, arriba a la Sala Tarafa i acaba a la plaça de la Caserna, enfront la capella de santa Anna.

Té una durada de 45 minuts i una distància d'1,2 km.

Enllaç a l’audioguia

Descarrega’t l'APP gratuïta IZI TRAVEL

- Mòbils iOs -Enllaç a l'Apple Strore https://apps.apple.com/app/opas/id554726752

- Mòbils Android -Enllaç a Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=travel.opas.client&referrer=utm_source%3Dizi.travel%26content_lang%3Des

Un cop la descarregueu, cal escriure «Granollers» al cercador i us apareixeran les audioguies disponibles.

 

Idea i realització del projecte: Belén Fernández Vilacañas

Redacció d'itineraris: Cinta Cantarell Aixendri