Granollers, ciutat bombardejada

+
Refugi de l'AJuntament

L’Ajuntament de Granollers ha creat dues rutes audioguiades pel centre històric de la ciutat en 4 idiomes a fi de donar a conèixer part de la història i el patrimoni de la ciutat. Aquests itineraris estan inclosos a l’aplicació gratuïta d’audioguies Izi Travel, una plataforma de referència en el mercat turístic, disponible tan per dispositius Android com per dispositius iOS. Es tracta d’un producte destinat a residents i també a visitants que permetrà disposar d’una nova eina d’interpretació del patrimoni i ampliar les opcions d’oci i coneixement de la ciutat.

• GRANOLLERS, CIUTAT BOMBARDEJADA

Itinerari de memòria històrica que recorre els espais més significatius afectats pel bombardeig de 1938 i 1939 al centre de la ciutat.

Comença a la plaça de la Caserna i acaba al carrer del Rec, davant l’edifici de Can Jonch. També inclou el Bosc de la Pau i el cementiri com a espais d'interès fora del centre.

Té una durada de 20 minuts i una distància de 960 metres.

Enllaç a l’audioguia

 

Descarrega’t l'APP gratuïta IZI TRAVEL

- Mòbils iOs -Enllaç a l'Apple Strore https://apps.apple.com/app/opas/id554726752

- Mòbils Android -Enllaç a Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=travel.opas.client&referrer=utm_source%3Dizi.travel%26content_lang%3Des

Un cop la descarregueu, cal escriure «Granollers» al cercador i us apareixeran les audioguies disponibles.

 

Idea i realització del projecte: Belén Fernández Vilacañas

Redacció d'itineraris: Cinta Cantarell Aixendri