Visions insòlites d'alguns indrets de la ciutat, a la nova exposició de fotos de l'Arxiu Municipal: «Postals antigues de Granollers»

Fins al 25 de novembre, a la planta baixa de l'Ajuntament (plaça de la Porxada, 6)

12 de Setembre 2016
+
Carrer d'Agustí Vinyamata, 1925. Fotografia d'autor desconegut / Col·lecció Ajuntament de Granollers / Arxiu Municipal de Granollers

 

 

Ja es pot visitar la 15a mostra d'imatges dels fons de l'Arxiu. En aquesta ocasió, una selecció de targetes postals amb visions insòlites d'alguns indrets de la ciutat. Són imatges poc o gens conegudes de Granollers, a causa de la transformació viscuda a la ciutat entre el final del s. XIX i els anys 20 del s. XX.

En aquesta exposició, podem veure una Porxada, una plaça i una Església de Sant Esteve ben diferents de les actuals. També, una Estació del Nord, un riu Congost i unes vistes panoràmiques de la ciutat poc reconeixibles i, fins i tot, espais ja desapareguts, com els safareigs públics de Can Fortià.

 

Imatges, tertúlia i Jornades del Patrimoni

Les fotografies d'aquesta mostra són de Josep Boixadera i de Lucien Roisin, a més d'autors desconeguts, i formen part de la Col·lecció Ajuntament de Granollers de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr). A més, de nou, l'AMGr en mostra d'altres a la pantalla instal·lada a l'inici de l'exposició, on també es podran veure imatges que en pugui aportar la ciutadania.

La visita inaugural a l'exposició «Postals antigues de Granollers» es farà el 19 de setembre, a les 18 h, després d'una nova trobada de Les tertúlies de l'Arxiu, dins la programació de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya (JEP 2016).

 Consulteu-ne els enllaços següents: