L'Arxiu Municipal de Granollers commemora el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual amb la projecció d'un curtmetratge dels Fons Audiovisuals

'THE END desuetud', de Jordi Pagès, dins les sessions del Cineclub de l'AC

23 de Octubre 2018
+
Clicant aquesta imatge, tres fotogrames del curt 'THE END desuetud' (2007) / Fons Audiovisuals de l'AMGr / Arxiu Municipal de Granollers

 

Els dies 26 i 28 d'octubre, divendres i diumenge que ve, al Centre Cultural de Granollers (carrer de Joan Camps, 1) es projectarà aquest curt dels fons de l'Arxiu. Serà en les properes sessions del Cineclub de l'AC: divendres, a les 19 i a les 22 hores i, diumenge, a les 19 h, amb motiu del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual, que es commemora el 27 d'octubre.

‘THE END desuetud’ és un rèquiem pels cines i les sales de cinema desapareguts a la ciutat durant els darrers anys. Una desaparició marcada per l'enderroc del cinema Majèstic perquè, amb aquest aterrament, desapareixien pràcticament tots els cines de Granollers. En aquest sentit, a més del Majèstic, es recorden els cinemes Parroquial, Canigó i Principal, així com el cineclub de la Sala Sant Francesc i els cines Mundial, Òscars i Astòria. 

Aquest curtmetratge, de 3'14" de durada, es va gravar l'agost de 2007, amb guió i direcció de Jordi Pagès, càmera de Lambert Botey i edició de Romà Fontseca. A l'actualitat, forma part dels Fons Audiovisuals de l'AMGr. També, en versió digital produïda recentment per l'Ajuntament i l'Arxiu Municipal de Granollers.

Aquesta projecció es fa amb la col·laboració de l’Associació Cultural de Granollers (AC).

                     Full de sala