Projecte de Mercat Municipal

Document dels anys 1965-1966

+
Projecte de Mercat Municipal de Granollers, 1965-1966. Fons Ajuntament de Granollers / AMGr (Cliqueu la imatge per veure'n més)

Aquest mes de desembre, coincidint amb l'actual exposició fotogràfica de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr), us presentem aquest document, del projecte que, amb modificacions, va esdevenir el Mercat de Sant Carles de la ciutat.

Es tracta d'un projecte realitzat des de l’Ajuntament, com a demanda de la població i dels venedors perquè la ubicació del mercat municipal a la plaça de la Porxada comportava problemes. En aquest sentit, es va aprofitar la cessió i la demolició de l’antiga caserna, que permetia disposar d'un ampli terreny, ben situat.

Conté un dibuix de les façanes, la memòria, mesuraments, pressupost, memòria tècnica, croquis i plànols.

  Veieu-ne la Galeria de fotos 

L'expedient forma part de la sèrie 97. Immobles municipals: construcció i manteniment; dels documents d’Obres i projectes municipals, dins la secció Urbanisme i Obres del Fons Ajuntament de Granollers de l'AMGr. En aquesta sèrie, també hi ha la tramitació de la realització d'obres municipals ordinàries, que poden ser de nova planta, de rehabilitació i de reparació.

Per consultar-ne la documentació i per a més informació, adreceu-vos a l'Arxiu Municipal de Granollers, al carrer de Sant Josep, 7 (tel. 93 842 67 37, a/e: arxiu@ajuntament.granollers.cat).

Aquest Document del mes està dedicat al 50è aniversari del Mercat de Sant Carles de Granollers, inaugurat el desembre de 1968. Aquesta commemoració també motiva l'exposició de fotos dels fons de l'AMGr "El mercat municipal. De la Porxada a Sant Carles".                                                        De desembre a gener, aquesta mostra també es pot visitar en horari especial (alguns caps de setmana i festius), dins la programació NADAL A GRANOLLERS.