L'exposició sobre l'edifici de l'Escola Salvador Llobet, oberta fins el 8 de novembre

A banda de l'activitat, es projectarà el documental "Terreny Escolar. Escola Salvador Llobet 1962-2012" en tres sessions

26 de Octubre 2012
+

L'exposició titulada "Compartim vivències. Escola Municipal Salvador Llobet: 50 anys al Carrer Roger de Flor" s'ha inaugurat aquesta setmana al propi centre escolar i es podrà visitar fins el 8 de novembre. A més, durant aquest període es projectarà, en tres sessions, el documental "Terreny escolar. Escola Salvador Llobet 1962-2012" realitzat per Jordi Vacca i Oriol Font, en el que es recull la història dels 50 anys de l'escola municipal.

"Compartint Vivències" estarà oberta a les visites de 16:30 hores a 17:30 hores de dilluns a divendres. A més, els tres passis del documental es realitzaran els propers 26 de d'octubre a les 17 hores, 30 d'octubre a les 19 hores i 8 de novembre, dia en el que finalitza l'exposició, a les 20 hores.

Les dues activitats, que rememoren el 50è aniversari de la construcció de l'edifici de l'escola, formen part del programa d'actes organitzat per una comissió de pares, mares i mestres de l'escola, que ha realitzat diverses actes commemoratius durant aquest últim any. Després de la inauguració de l'exposició, la comissió preveu realitzar la cloenda del 50è aniversari de l'escola Salvador Llobet amb la cantada de nadales de les AMPA's de Granollers, el proper 15 de desembre, que finalitzarà amb repartiment de brou per a tots els assistents.