Obert un període extra de matriculació per als casals infantils del Fes-te l'estiu

Un cop acabat el termini inicial, l'Ajuntament de Granollers ha decidit allargar el període de matriculació de les activitats infantils del Fes-te l'estiu, perquè encara queden places disponibles. Els dies 4, 5 i 6 de juny serà possible matricular aquells

01 de Juny 2012
+

Les persones que s'acullin a aquesta nova convocatòria hauran de presentar una instància demanant ser admès en el període extraordinari de matriculació. En la instància caldrà indicar un correu electrònic de contacte. Una vegada rebuda la instància per part del Servei d'Educació de l'Ajuntament se'ls remetrà per correu electrònic un formulari de recollida de dades del nen o nena, que caldrà tornar-lo a enviar emplenat a festelestiu@ajuntament.granollers.cat. Un cop admès el nen o la nena, s'enviarà, també per correu electrònic, la carta de pagament per fer l'ingrés. Després de fer el pagament, cal portar el comprovant conforme s'ha pagat al Servei d'Educació de l'Ajuntament de Granollers (c. Santa Elisabet, 16), on es formalitza la matrícula, els dies 4, 5 i 6 de juny, en horari de 9 h a 14 h i el dia 6, també de 16 h a 19 h.

Els preus dels casals i dels serveis opcionals s'incrementen un 10 % al tractar-se d'inscripcions fora del termini inicialment establert.