Recordem el bombardeig a través dels testimonis de tres dones que el van viure

Amb entrevistes del projecte 31 de maig de 1938, relats d'un bombardeig

22 de Maig 2020
+

Dins de la programació de ciutat Granollers, vila oberta a la pau, que commemora el 82è aniversari del bombardeig de 31 de maig de 1938, l’Arxiu oferirà tres entrevistes a persones que el van patir. Així, podem sentir com ens expliquen, en primera persona, les vivències que van tenir aquestes tres dones en aquell dia a Granollers.

Dolors Herrerías Fernández explica com va resultar greument ferida quan es trobava a la Porxada fent cua per comprar peix. Concepció Molins Peiró relata com l’hospital, on treballava com a infermera, va quedar totalment desbordat després del bombardeig. I Feli Miyares Morante parla de com va sentir el bombardeig des de casa seva i com va viure aquell dia.

Aquestes entrevistes es van realitzar dins el projecte 31 de maig de 1938, relats d'un bombardeig. Construcció de la memòria de la Guerra Civil a Granollers i formen part de la Secció de Fonts Orals de l'Arxiu Municipal de Granollers.

En publicarem una cada setmana i les podreu veure a www.granollers.cat/vilaobertaalapau i al canal de Youtube de l’Arxiu.

Us animem a veure-les!