Novetat al portal de l'Arxiu Fotogràfic: «Cases del patrimoni arquitectònic»

L'Arxiu Municipal de Granollers n'ha publicat 300 noves fotos, dels anys 1933 a 1998

16 de Setembre 2016
+
Vista del portal de l'Arxiu Fotogràfic, amb una foto de la nova mostra a primer terme: Finestres de can Compte, a la plaça de la Porxada, 31, any 1933. Autor desconegut / Col·lecció Josep Garrell Soto / AMGr

Ja podeu consultar i descarregar-vos més de 5.000 fotos, a l'abast de tothom al nostre portal d'imatges, amb la mostra incorporada amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya.

A partir d'ara, si cerqueu cases del patrimoni arquitectònic a l'Arxiu Fotogràfic, podeu veure-hi una selecció de 300 fotos, dels anys 1933 a 1998, d'habitatges de Granollers que formen part del nostre patrimoni. En algunes d'aquestes imatges del segle passat, es mostren elements interiors (escales, portes, sostres, etc.) i detalls de les façanes (finestrals, balcons, capitells, esgrafiats, etc.). Són imatges d'Isidre Arumí, Pere Cornellas, Lluís Diumaró, Ramon Ferrandis, Pere Pagès i Ramon Sirvent, a més d'autors desconeguts; dels fons Pere Cornellas, Ferran Salamero i Ajuntament de Granollers i de les col·leccions Josep Garrell i Ajuntament de Granollers de l'AMGr.