L'Arxiu posa a disposició pública documentació antiga de la Festa Major de Granollers

Coincidint amb el trentè aniversari de l'activitat de Blancs i Blaus, hem descrit més de 800 documents de la festa grossa de la ciutat, dels anys 1885 a 2000

20 d'Agost 2013
+

Qualsevol persona que hi estigui interessada pot consultar la documentació de la Festa Major de la ciutat que es conserva a l'Arxiu Municipal de Granollers (c. de Sant Josep, 7 / consulteu horari), integrada al Fons Ajuntament de Granollers. Es tracta de 816 documents diversos: cartells, programes i altres elements de difusió, així com documents de l'organització i la gestió de la festa grossa de la ciutat. L'Arxiu ha descrit, inventariat i classificat aquesta documentació per facilitar-ne la consulta pública, coincidint amb l'any del trentè aniversari de la Festa Major de Blancs i Blaus.

La major part d'aquesta documentació és dels anys 1885 a 2000, tot i que també hi ha algun document més recent. A més, l'Arxiu Municipal de Granollers disposa, a l'Arxiu d'Imatges (c. de l'Olivar, 10), de fotografies de la Festa Major de la ciutat, la majoria, dels anys 1983 a 2004 i algunes, d'anys anteriors.