L'Arxiu Municipal de Granollers commemora el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual

Dins d'aquesta programació, la trobada d'octubre de Les tertúlies de l'Arxiu, la projecció de dos curts i una nova mostra al portal de l'Arxiu Fotogràfic

15 de Octubre 2015
+
Homenatge a Gregori Resina en el novè Cicle del TAC. Autor i fons Pere Cornellas / AMGr

 

    

L'Arxiu ha programat actes en col·laboració amb l'Associació Cultural de Granollers per commemorar la jornada del 27 d'octubre, Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual. D'una banda, Les tertúlies de l'Arxiu: “El Teatre de l'Associació Cultural, el TAC”, amb el testimoni de Josep Maria Farnés Sararols i la projecció del curtmetratge Comediants (1976), de Joan Corbera Santanach. Serà dimarts 27 d'octubre, a les 17 h, a Can Jonch.

D'altra banda, la projecció del curt Setze trenta-dos (1971), de Lambert Botey Prat, del Fons Cineclub de l'Associació Cultural de l'Arxiu Municipal de Granollers. Aquest acte tindrà lloc divendres 30 d'octubre, a les 19 h, al Centre Cultural. Precisament, aquest film serà el proper Document del mes de l'Arxiu, del 2 al 30 de novembre, en aquest web.

Novetat al portal de l'Arxiu Fotogràfic: “TAC 1974-1986”

Coincidint amb el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual, l'Arxiu Municipal de Granollers també publicarà una mostra més d'imatges al portal de l'Arxiu Fotogràfic. Es tracta duna selecció de més de 300 fotos del Teatre de l'Associació Cultural, dels anys 1974 a 1986.

Més imatges de la ciutat a l'abast de tothom