Sol·licitud perquè una òrfena de guerra pugui continuar estudis superiors

Petició seleccionada entre els expedients d'ajut generats després de la Guerra Civil, amb motiu de la commemoració del 76è aniversari del bombardeig de 1938 a Granollers

+

Document dels expedients d'ajut als orfes de guerra. Es tracta d'una sol·licitud per a Rosa Masferrer Miralpeix, òrfena de pare a causa de la guerra, a nom de la seva mare Maria Miralpeix Serra. La petició la fa a l'Ajuntament i demana ajut perquè la seva filla pugui continuar estudis superiors.

En aquest expedient, a més de la sol·licitud, hi ha el certificat de l'escola, el de residència a la ciutat, el de defunció del pare i el de naixement de la filla.

Aquest document forma part del conjunt d'expedients d'ajuts als orfes que es van generar durant l'any 1944. També hi ha les corresponents fitxes de síntesi.

L'hem seleccionat amb motiu de la commemoració del 76è aniversari del bombardeig  del 31 de maig de 1938 a Granollers. L'Arxiu participa en aquesta programació municipal amb la trobada del cicle Les tertúlies de l'Arxiu corresponent al mes de maig.

Per consultar-ne la documentació i per a més informació, adreceu-vos a l'Arxiu Municipal, al c. de Sant Josep, 7. També podeu trucar al telèfon 93 861 19 08 o bé, escriure un correu electrònic a: arxiu@ajuntament.granollers.cat.