Sol·licitud de permís d’obres de Josefa Ganduxé per construir una casa al c. Prim, 42 (Can Roure)

Document creat l'any 1912

+
Casa Josefa Ganudxer, 1977. Autor desconegut / Col·lecció Ajuntament de Granollers

L’expedient conté la instància, plànols, acceptació per part de l’enginyer d’Obres Públiques, acceptació de l’arquitecte municipal M. Raspall i les condicions per a construir la casa.

Aquest document forma part de la Secció 9·Urbanisme i Obres, subsecció 9·3 Obres particulars i sèrie documental Llicències d’urbanisme del Fons Ajuntament de Granollers de l'Arxiu Municipal de Granollers, que conté les llicències de particulars des de l’any 1875 (Des de l’enllaç al Fons Ajuntament de Granollers podeu accedir als catàlegs de llicències d’obres des de 1875 a 1950).

L’arquitecte que va dirigir la construcció d’aquesta casa va ser Alexandre Soler i March, que amb els elements decoratius com els medallons, esgrafiats i sanefes li van donar un caràcter propi del modernisme.

Hem escollit aquest document ja que aquest octubre es celebren les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya . També dins la programació de les Jornades Europees del Patrimoni de l’AMGr podeu accedir al Portal web de l’Arxiu d’Imatges on podreu veure el Film: Granollers, edificis 1900, on apareixen imatges de l’habitatge descrit, i una selecció de més de 120 fotografies d'habitatges del patrimoni arquitectònic de la ciutat dels anys 50 als 70, alguns d’ells ja desapareguts o transformats.

Per consultar la documentació i per més informació , adreceu-vos a l'Arxiu Municipal, al c. de Sant Josep, 7, 08401 Granollers. També podeu trucar al tel. 93 842 67 37 o escriure un correu electrònic a: arxiu@ajuntament.granollers.cat.