Programació del Granollers Sport Club per la Festa Major de 1932

Document seleccionat amb motiu de l'exposició "Els inicis del bàsquet a la ciutat", de l'Arxiu Municipal de Granollers

+
Programació del Granollers Sport Club per la Festa Major de 1932 / Fons Ajuntament de Granollers / AMGr

Es tracta d'una carta enviada pel Granollers Sport Club i dirigida a l'alcalde de la ciutat l'11 d'agost de 1932, a la qual adjunten el programa esportiu de la Festa Major, amb referència a un partit de bàsquet entre el Granollers i el Terrassa. El programa, amb paper de l'entitat, porta el timbre del Granollers Sport Club.

L'hem acompanyat d'una fotografia del primer equip de bàsquet femení de Granollers, que va ser el primer que va jugar un partit oficial. Aquest partit es va jugar el 6 de març de 1932 al camp de futbol del carrer de Girona, contra la Unió Esportiva Sans, amb el resultat de 6 a 14.

Hem seleccionat aquest document amb motiu de l'exposició de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr) "Els inicis del bàsquet a la ciutat", que podeu veure a l'Ajuntament (pl. de la Porxada, 6, planta baixa) .

Aquest document forma part del Fons Ajuntament de Granollers, dins la Secció 17. CULTURA I JOVENTUT, Subsecció 17.1. Dinamització Sociocultural, 17.1.1. Tradicions i festes, sèrie 394 Festa Major.

Per consultar-lo o per a més informació, adreceu-vos a l'AMGr, al c. de Sant Josep, 7. També podeu enviar-nos un correu electrònic (a/e: arxiu@ajuntament.granollers.cat).