Programa de mà del Cine Canigó

Document de l'any 1954

+
Programa de mà del Cine Canigó de Granollers, 1954 / Col·lecció Jordi Riba i Torelló / AMGr

Aquest mes de juliol, l'Arxiu Municipal de Granollers us mostra aquest document perquè, fa 75 anys, el cinema del Centre Catòlic va passar a anomenar-se Cine Canigó, popularment conegut com a "can Pistoles". Aquest cinema va tancar l’any 1962.

Es tracta d'un programa de mà de la pel·lícula Cuidado con los inspectores, projectada en aquest cinema de Granollers. Aquest programa, de 13,5 x 9 cm, va ser il·lustrat en color per Soligó (Josep Soligó Tena) i, imprès a la Impremta Garrell de la ciutat.

Aquest document forma part de la Col·lecció Jordi Riba i Torelló de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr), que conté 3.123 programes de mà de cinema, de diversos formats.

 Podeu veure amb detall aquest programa, clicant la imatge següent:

L'AMGr també conserva la Col·lecció de programes de mà de l'Hemeroteca Municipal Josep Móra, a més de la Col·lecció Jordi Riba i Torelló i la Col·lecció de Programes de mà de cinema, provinents d'altres donacions.

Per consultar-ne la documentació i per a més informació, adreceu-vos a l'Arxiu Municipal de Granollers, al c. de Sant Josep, 7 (tel. 93 842 67 37, a/e: arxiu@ajuntament.granollers.cat).