Programa d'actes de les Fires de l'Ascensió i de la XIV Exposició Provincial Ramadera

Amb motiu de la tradicional celebració d'aquest mes de maig a Granollers

+
Programa d'actes de les Fires de l'Ascensió i de la XIV Exposició Provincial Ramadera,1956. Fons Ajuntament de Granollers / AMGr

Portada del programa d'actes de les Ferias de la Ascensión de l'any 1956, dins el qual, hi ha una salutació de l'alcalde, anuncis, articles de les activitats programades, el reglament dels ramaders i els horaris dels actes d'aquelles Fires a la ciutat.

Aquest programa té format de llibret (25 x 17,5 cm) i 44 pàgines. Forma part de la sèrie 406. Fires i festes de l'Ascensió, del Fons Ajuntament de Granollers de l'Arxiu Municipal de Granollers. En aquesta sèrie, a més de programes, hi ha comunicats, bans, plànols, pregons, relacions de factures i elements de difusió que es generen amb motiu de les activitats realitzades durant la celebració de l'Ascensió. La cronologia és de l'any 1943 a l'actualitat.

Hem seleccionat aquest programa amb motiu de la celebració de la Fira i Festes de l'Ascensió de 2016, del 5 al 8 de maigPer consultar aquest document o per a més informació, adreceu-vos a l'Arxiu Municipal de Granollers, al c. de Sant Josep, 7. També podeu enviar-nos un correu electrònic a arxiu@ajuntament.granollers.cat.

A la Galeria de fotos d'aquesta pàgina, us mostrem dues portades de programes d'altres edicions anteriors, dels anys 1966 i 1986, en les quals, en podeu veure l'evolució.

Coincidint amb la nova edició d'aquesta trobada, també podeu veure el vídeo dels àlbums fotogràfics dels orígens de la Fira, que l'Arxiu Municipal de Granollers va mostrar durant l'exposició de fotos "La Fira del Bestiar els anys 1943 i 1944".