Notificació de l’acta de la sessió constitutiva de la nova Corporació Municipal (1979)

Amb motiu dels 40 anys de les primeres eleccions locals després de la dictadura franquista

+
Podeu llegir i veure amb detall la notificació, clicant aquesta imatge / Fons Ajuntament de Granollers / AMGr

Aquest mes de maig, us mostrem un document vinculat a la propera exposició fotogràfica de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr). En aquesta ocasió, amb imatges de la ciutat de l'any 1979, sota el títol "El Granollers de 1979".

Aquesta notificació forma part de l’expedient «Constitució del nou Ajuntament democràtic, després de les eleccions del 3 d’abril de 1979». En aquest expedient, també hi ha l’acta del ple extraordinari, la fitxa de la composició del Consistori, credencials dels candidats que es van presentar a les eleccions municipals i documents complementaris. A més, conté el certificat de la petició de l’Ajuntament d’accelerar els tràmits del procediment per a l’aprovació de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya.

Aquest expedient forma part de la sèrie 289. Cartipàs municipal i constitució de l’Ajuntament del Fons Ajuntament de Granollers de l'AMGr.

 A l'Arxiu Digital, a l'apartat de "Premsa", hi podeu consultar informació relacionada amb aquelles eleccions municipals. Cliqueu la imatge següent per veure'n un exemple: