Notificació per a la reunió del Comité Ejecutivo de la Comisión de Reforma Ferroviaria de Granollers

Amb motiu de l'exposició "L'antiga estació i el tren", hem seleccionat aquest expedient relacionat amb una de les reformes ferroviàries de la nostra ciutat

+

Es tracta d'una notificació que es troba dins l'expedient del projecte d'emplaçament de l'estació de ferrocarrils de la Companyia M.Z.A. a Granollers.

L'expedient consta del projecte, d'actes de reunions de la comissió, notificacions i diferents certificacions. Les pàgines són de mida foli i quartilla, escrites a mà i mecanografiades.

Aquest expedient l'hem inventariat dins la secció d' Urbanisme i Obres, ja que aquí s'inclou la documentació generada per la promoció, gestió i control de la transformació del territori municipal a partir de les actuacions urbanístiques i l'edificació.

L'exposició "L'antiga estació i el tren" és una mostra fotogràfica dels fons de l'Arxiu Municipal, que -del 26 de febrer al 16 de maig (pl. de la Porxada, 6, planta baixa)- ens permetrà copsar el desenvolupament de la ciutat al voltant i com a conseqüència de l'arribada del tren, fa 160 anys. El cèntric emplaçament de l'estació era un impediment per a l'eixamplament urbanístic de la ciutat i, cap als anys 30, es van iniciar els tràmits per desviar la línia del ferrocarril inaugurada l'any 1958.

Per consultar-ne la documentació i per a més informació, adreceu-vos a l'Arxiu Municipal de Granollers, al c. de Sant Josep, 7. També podeu trucar al telèfon 93 861 19 08 o bé, escriure un correu a l'a/e arxiu@ajuntament.granollers.cat.