Maqueta d'un expedient per instal·lar taules, cadires i para-sols a l'actual plaça de la Corona

Amb motiu de l'exposició "Places amb història", hem seleccionat aquest expedient de l'antiga plaza de los Caídos

+

Es tracta de la maqueta d'un expedient d'ocupació temporal de via pública de l'any 1968, que consta d'una sol·licitud, la providència i la resolució.

L'expedient consta de 4 pàgines mecanografiades, tamany foli.

Aquest document el destaquem perquè no és usual presentar una sol·licitud amb una maqueta que sigui un dibuix, en aquest cas, amb aquarel·la.

Dins la sèrie d'Ocupacions temporals de la via pública, que es considera de conservació de curt termini, l'Arxiu ha decidit conservar de manera permanent els expedients que tenen alguna singularitat, per tema, lloc o documents annexats, entre d'altres.

L'exposició "Places amb història" és una mostra fotogràfica dels fons de l'Arxiu Municipal, per descobrir i recordar l'origen i la història de les places més antigues de Granollers. Es tracta d'espais públics identificats amb destacats capítols de la història local, vinculats a activitats, fets, edificis, infraestructures i persones.

Per consultar documentació i per a més informació, adreceu-vos a l'Arxiu Municipal, al c. de Sant Josep, 7. També podeu trucar al telèfon 93 861 19 08 o escriure un correu electrònic a: arxiu@ajuntament.granollers.cat.