Enterrament de la sardina de l’any 2007

Programa d’activitats per a la cloenda del Carnaval

+
Enterrament de la sardina de l’any 2007

El 21 de febrer de 2007 era dimecres de cendra i l’Ajuntament de Granollers va editar aquest imprès amb les activitats previstes per a fer l’enterrament de la sardina. Al llarg de tot el dia es va fer la vetlla a S.M. Carnestoltes a la Porxada i a la tarda tocava berenar la sardina, fer un cercavila de comiat i, per últim, enterrar la sardina i cremar a S.M. Carnestoltes a la plaça de les Olles.

A més, recull la lletra de la cançó coneguda com Que turu rururu ru de Fina Andreu Rivera per a cantar-la durant el cercavila.

Les il·lustracions són de Mercè Mora que va participar a la pel·lícula Chico y Rita guanyadora dels premis Gaudí i Goya l’any 2011 a la millor pel·lícula d’animació i nominada a un Oscar el 2012 en la mateixa categoria.

Aquest programa és un full volant imprès a color amb dues cares que mesura 15 x 21 cm i forma part de la col·lecció d’impresos i cartells de la Secció Hemeroteca de l'Arxiu Municipal de Granollers.

Per consultar la documentació i per més informació, adreceu-vos a l'Arxiu Municipal al tel. 93 842 67 37 o envieu un correu electrònic a: arxiu@granollers.cat.