Carta del secretari del Granollers Sport Club on comunica a l'alcalde els actes que organitza l'entitat amb motiu de la Festa Major de 1922

Des de l'Arxiu, hem seleccionat aquest document coincidint amb el centenari del futbol a la ciutat, amb la creació de l'entitat Esport Club Granollers l'any 1913

+
El camp de futbol del carrer de Girona durant la inauguració, l'any 1922. Fotografia i Fons Joan Guàrdia.

Es tracta d'un text d'un sol full, on el secretari del Granollers Sport Club comunica a l'Ajuntament les activitats que l'entitat farà durant la Festa Major. Concretament, un dels actes, el del 2 de setembre de 1922, va ser la inauguració d'un nou terreny de joc al carrer de Girona, amb un partit entre el Granollers Sport Club i el Futbol Club Martinenc.

També hem seleccionat una fotografia del Fons Joan Guàrdia en la qual es pot veure aquest acte d'inauguració. Aquesta fotografia i moltes d'altres de l'Arxiu formen part de l'exposició que es podrà visitar a l'edifici de l'Ajuntament de la plaça de la Porxada, 6, entre el 9 de setembre i el 29 de novembre de 2013, titulada Els inicis del futbol a Granollers.

Per consultar-ne la documentació i per a més informació, adreceu-vos a l'Arxiu Municipal, al c. de Sant Josep, 7. També podeu trucar al telèfon 93 861 19 08 o bé, escriure un correu electrònic a arxiu@ajuntament.granollers.cat.