Carta del rector de la Parròquia de Sant Esteve, en la qual convida l'Ajuntament a assistir als oficis de la Setmana Santa de 1914

Document seleccionat entre la correspondència rebuda a l'Ajuntament de Granollers fa un segle

+

Es tracta d'una carta de l'1 d'abril de 1914, enviada pel rector de la Parròquia de Sant Esteve de Granollers, el Doctor Onofre Maria Biada, dirigida a l'Ajuntament de Granollers. El rector hi informa dels oficis eclesiàstics que tindran lloc durant els dies de Setmana Santa -Dijous i Divendres Sant i Diumenge de Pasqua- i convida tots els membres de l'Ajuntament a participar en les misses.

Aquest document forma part de la sèrie 190. Correspondència, on hi ha totes les cartes rebudes per l'Ajuntament de Granollers entre els anys 1806 i 1973. És una gran font d'informació d'allò que passava en aquesta ciutat perquè hi ha cartes de temàtica molt diversa: culturals, administratives, militars, judicials, eclesiàstiques, d'entitats i d'associacions, entre d'altres.

Actualment, l'Arxiu Municipal de Granollers compta amb un grup de voluntaris obert a noves incorporacions, que, un cop per setmana, descriu aquest tipus de documentació, de principis del segle XX, amb l'objectiu de facilitar-ne la cerca i la consulta.

Per consultar-ne la documentació i per a més informació, adreceu-vos a l'Arxiu Municipal, al c. de Sant Josep, 7. També podeu trucar al telèfon 93 861 19 08 o bé, escriure un correu electrònic a: arxiu@ajuntament.granollers.cat.