Carta de Rafel Ballús dirigida a Narcís Serra amb relació a incloure Granollers a les olimpíades de Barcelona'92

Document del 6 de juliol de 1981

+

Aquest mes de setembre, us presentem aquesta carta amb motiu de la nova exposició fotogràfica de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr), dedicada als 25 anys dels Jocs Olímpics del 1992. Es tracta d'un document de l'inici de les gestions perquè Granollers en fos la subseu de l'handbol.

En aquesta carta, l'alcalde de Granollers Rafel Ballús i Molina demana a l'alcalde de Barcelona Narcís Serra i Serra informació directa i concreta per poder fer les previsions oportunes. A més, planteja promoure'n acords plenaris. 

 Per llegir-la, cliqueu a la imatge següent:

          Aquest document forma part de la sèrie 190. Correspondència del Fons                     Ajuntament de Granollers de l'AMGr. Amb aquesta sèrie, s'apleguen les                   cartes i els comunicats rebuts per l'Alcaldia en relació amb altres                             departaments  de l'Ajuntament i, sobretot, amb  institucions i organismes               d'altres administracions i d'entitats, des de l'any 1806. 

Per consultar aquesta documentació i per a més informació, adreceu-vos a l'Arxiu Municipal de Granollers (carrer de Sant Josep, 7; tel. 93 842 67 37, a/e: arxiu@ajuntament.granollers.cat).