Adhesió de l'Ajuntament al Manifest per a un món sense pobresa ni violència, aturem el món per canviar-lo

Document elaborat en el marc de la convocatòria internacional Marxa 2000 contra la pobresa i la violència de gènere

+
Presentació del PADI al Museu de Granollers, el 10 de març de 2000. Autor: Toni Torrillas / Fons Ajuntament de Granollers / AMGr

Coincidint amb el Dia Internacional contra la Violència vers les dones, hem seleccionat un document, del 7 de març de 2000, que evidencia el compromís de l'Ajuntament de Granollers amb l’impuls de l’equitat respecte al gènere i la implementació i la defensa dels drets de les dones.

Aquest manifest es va elaborar amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març, en col·laboració amb els grups parlamentaris del Parlament de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis, la Federació Catalana de Municipis, les secretaries de la Dona dels sindicats CCOO, UGT i USOC, la Coordinadora Marxa Mundial de les Dones 2000 i la Red Las Mujeres Cuentan. Aquest manifest es va llegir a places i carrers de Catalunya el 8 de març de 2000, un dia després que la Comissió de Govern n'aprovés l'adhesió de l'Ajuntament de Granollers.

Al final d'aquest document, es recorden els actes programats, aquell any, a la ciutat amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora. Entre d'altres, la presentació del Punt d'Assessorament per a Dones sobre Igualtat d'oportunitats (PADI), al qual correspon la imatge d'aquesta pàgina.

Per consultar aquest document o per a més informació, adreceu-vos a l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr), al c. de Sant Josep, 7. També podeu trucar al telèfon 93 861 19 08 o enviar un correu electrònic a arxiu@ajuntament.granollers.cat.