Acte de col·locació de la primera pedra del pavelló olímpic

Document creat l'any 1989

+

Per iniciar l'any 2017, hem seleccionat un expedient vinculat a l'actual exposició fotogràfica de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr), «El palau olímpic i la transformació del seu entorn». Consta dels adhesius, el programa i uns escrits sobre Granollers i l'esport, amb motiu de l'acte de col·locació de la primera pedra d'aquest pavelló poliesportiu, l'actual Palau d'Esports. Aquest acte es va fer el 29 de setembre de 1989, després que el COOB'92 designés Granollers subseu olímpica de l'handbol el 1987; fa 30 anys.

Aquest expedient, creat amb motiu de la col·locació de la primera pedra del pavelló olímpic de la ciutat, forma part de la sèrie 357. Actes institucionals, del Fons Ajuntament de Granollers de l'AMGrHi ha documents de protocol, nota de premsa, discurs, elements publicitaris de l'acte i, també, diplomes, regals (documentals) o d'altres entregats a l'alcalde en el mateix acte.

Per consultar-ne la documentació i per a més informació, adreceu-vos a l'Arxiu Municipal de Granollers, al carrer de Sant Josep, 7 (tel. 93 842 67 37, a/e: arxiu@ajuntament.granollers.cat). A més, en podeu consultar i descarregar-vos imatges al portal de l'Arxiu Fotogràfic.