Acta de delimitació i amollonament del terme municipal de Palou

Document de l'any 1889

+
Acta de delimitació i amollonament, 1889. Fons Ajuntament de Palou / AMGr

Aquest mes de setembre, us presentem aquest document amb motiu de l'obertura -el dia 13- de l'exposició fotogràfica "Palou, temps enrere". Es tracta d'una acta realitzada entre el 10 i el 27 de novembre de 1889, una unitat documental composta, que conté 7 actes, una de cada municipi amb el qual és limítrof. 

La primera fa referència al punt de divisòria de Montmeló, la serra de can Cabañas. Aquesta serra també és el punt de divisió amb Parets (acta segona).

La tercera és el límit amb Lliçà de Vall i la quarta fa referència a les terres de Font, contigües a Lliçà d’Amunt.

Amb Granollers, el punt de límit és la vinya de Gorgui (acta cinquena) i el límit amb la Roca i Montornés és en els punts dins la propietat de Malla (actes sisena i setena).

 Podeu veure amb detall la portada d'aquesta acta, acompanyada d'un escut, del Fons Ajuntament de Palou, a la Galeria de fotos

Aquest Document del mes forma part de l’Agrupació d’Administració General d'aquest fons de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr), que conté instàncies, certificats, diligències, inventaris i Llibres d'acords de la Junta de Govern Local, entre d’altres.

Per consultar la documentació i per a més informació, adreceu-vos a l'AMGr, al c. de Sant Josep, 7 (tel. 93 842 67 37, a/e: arxiu@ajuntament.granollers.cat).