«L’actualitat té un nom: la neu», article d’opinió publicat al setmanari parroquial "Granollers Comunidad Cristiana", 30 de desembre de 1962

Coincidint amb la nova exposició a la planta baixa de l'Ajuntament, «60 anys de la gran nevada. 10 anys d’exposicions de l’Arxiu!»

+

El document és un article publicat al setmanari parroquial Granollers Comunidad Cristiana, editat entre els anys 1960-1977. Escrit en català i sense signar, el trobem a la pàgina 3 de les 8 que té el setmanari. L’article parla de la gran nevada que va tenir lloc a Granollers, ara fa 60 anys.

Aquest document el trobem a la Col·lecció Premsa i butlletins de la secció Hemeroteca de l’AMGr. El podeu consultar complet aqui. Molts dels documents de la Col·lecció de Premsa i butlletins estan digitalitzats i disponibles al Portal web de l'Arxui Digital.

La presentació de l’article es fa coincidint amb la inauguració de l’exposició «60 anys de la gran nevada. 10 anys d’exposicions de l’Arxiu!» , que podeu veure a la planta baixa de l’Ajuntament (Porxada, 6) a partir del 2 de desembre i fins al 24 de febrer de 2023.

Podeu llegir l'article aquí.