Agenda

+
24 març 2023 - 19:00h

Assaig obert de l’espectacle Llenguatges, de la cia. Impulsos

Categoria: Dansa

Assaig obert de l’espectacle Llenguatges, de la cia. Impulsos

24 març - 19:00h - 20:00h

 | EntradaDe franc

La companyia de circ Impulsos, dirigida per Pau Portabella i resident al Centre d’Arts en Moviment, obre les portes del seu espai d’assaig per mostrar-nos el procés de creació del seu  nou projecte: Llenguatges.

Un personatge conductor apropa el públic a l’univers personal de tres artistes escènics, compartint les seves pròpies reflexions i dubtes sobre el sentit d’actuar, els límits de l’escena i la percepció i qüestionament de la realitat tal i com la coneixem.  Els universos individuals que aquest individu ens presenta, es manifesten en fragments escènics creats a partir de la recerca del llenguatge propi de cada artista. Mitjançant la interpel·lació directa al públic, aquest personatge conductor estableix un pont entre el que passa dins i fora de l’escena, dissipant la distància entre actor, dramaturg i espectador.

El circ entès com a capacitat de relacionar-se amb la fragilitat i el límit, transformant els elements circenses i els seus usos. La tècnica escènica com a conducte de l’expressió i essència de l’artista. Personatges que s’intercalen jugant entre la poética, l’acrobàcia, l’escultura, la manipulació d’objectes, els equilibris impossibles, la contorsió…

Intèrprets: Endika Salazar, Julie Bergez, Nacho Flores i Pau Portabella

Entrada lliure sense inscripció prèvia