Roca Umbert Fàbrica de les Arts

Una antiga fàbrica tèxtil convertida en fàbrica de les arts, adreçada a la creació, formació i difusió artística i audiovisual

 

Roca Umbert Fàbrica de les Arts és el projecte que ha posat en marxa l’Ajuntament de Granollers que reconverteix el recinte fabril Roca Umbert, un espai de 21.000 m² al centre de la ciutat, en un centre cultural adreçat a la producció, formació i difusió de la creació artística i audiovisual.

Aquesta iniciativa es concreta amb la creació i posada en marxa d’una sèrie d’equipaments culturals que conviuen en un espai delimitat, el recinte Roca Umbert. La singularitat i la innovació del projecte prové justament d’aquesta convivència en un mateix indret d’artistes, professionals de la cultura, de la comunicació i de les tecnologies de la informació, la qual cosa permetrà la cooperació i l’intercanvi constant de coneixements i pràctiques entre ells.

Actualment Roca Umbert ja té en funcionament la biblioteca, la Troca.Centre de Cultura Popular i Tradicional, el Centre de Formació i Serveis, el Centre Audiovisual, el Cub (espai d'assaig musical), l'Espai d'Arts, els tallers d'artistes, el bar, la nau Dents de Serra, la Nau B1 i la Tèrmica. També és la seu de la impremta municipal.

Un espai a disposició de la ciutadania per a la creació i la innovació, el coneixement i la formació, i  la recuperació de la memòria històrica.

Roca Umbert Fàbrica de les Arts

C. Enric Prat de la Riba, 77

08401 Granollers

Telèfon 93 861 49 41

info@rocaumbert.cat

www.rocaumbert.cat