Arts escèniques i música

Granollers Escena S. L lidera l’impuls i el suport a la música, el teatre, la dansa i el circ i coordina les diferents polítiques de creació, producció i difusió a nivell municipal

Granollers ha estat sempre una ciutat amb una llarga i important tradició escènica i musical, que avui s’ha traduït en el reconeixement i prestigi d’importants institucions i projectes escènics i musicals a la ciutat. Alguns exemples serien l’Escola Municipal de Música, el Teatre Auditori de Granollers, el Teatre de Ponent o Roca Umbert Fàbrica de les Arts, així com un important nombre de formacions artístiques professionals i no professionals.

L’any 2002 l’Ajuntament de Granollers va crear Granollers Escena, SL una empresa pública municipal responsable de la gestió del Teatre Auditori de Granollers i al servei de les arts escèniques i la música. L’empresa neix amb l’objectiu de garantir l’impuls i el suport a la música, el teatre, la dansa i el circ, tot exercint el paper de lideratge per coordinar i completar les diferents polítiques de formació, creació, producció i difusió a nivell municipal i garantir la integració dels diferents esforços públics i privats del sector.

El Teatre Auditori de Granollers es va inaugurar oficialment el dia 15 de febrer de 2002 amb l'estrena de l'espectacle "Ricardo y Elena" de Carlos Santos. Durant els seus 10 anys de funcionament, més de 280.000 espectadors han passat per aquest equipament municipal. L’edifici consta de tres sales amb aforaments que van des de les 700 butaques de la sala gran, a les 221 de la Sala Petita o les 150 persones que pot acollir la Sala Oberta, una sala polivalent inaugurada durant 2010.

Venda d’entrades per internet i sense comissió a www.teatreauditoridegranollers.cat.

Horari de les Taquilles del teatre: dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20 h i 1 hora i mitja abans de cada espectacle.

Horari de les oficines: De dilluns a divendres, de 9 a 15 h i dijous, de 16.30 a 19 h.

Teatre Auditori de Granollers
C. Torras i Bages, 50
08401 Granollers
Telèfon: 93 840 51 21
www.teatreauditoridegranollers.cat