S'obre la preinscripció al curs de socorrisme aquàtic

El període de preinscripció va del 19 de desembre de 2011 al 16 de gener de 2012.

15 de Desembre 2011
+

L’Ajuntament de Granollers, amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, la col·laboració de Creu Roja  i del Club Natació Granollers organitza un curs de socorrisme aquàtic, amb l’objectiu de cobrir els dèficits de personal acreditat, així com per a complementar la formació en aquest àmbit.

Es composa de tres mòduls : Mòdul d’Assistència Sanitària Immediata II, Mòdul de Socorrisme Aquàtic i Mòdul d’ús de Desfibrilador Extern Semiautomàtic (DEA) i té una durada de 118 hores presencials. És intensiu i es portarà a terme entre el 13 de febrer  i el 31 de març. Les classes es faran al local de Creu Roja Granollers i a les instal·lacions de la Piscina Municipal de Granollers.

El nombre màxim de places que s’oferten és de 30 i els alumnes inscrits al curs hauran de superar una procés de selecció.

El període de preinscripció serà del dia 19 de desembre de 2011 al 9 de gener de 2012 ambdós inclosos, i es podrà fer presencialment al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Granollers (c. de Sta. Elisabet, 16, amb horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h o bé per correu electrònic a l’adreça jqueralt@ajuntament.granollers.cat) Els interessats seran convocats a una reunió informativa que tindrà lloc el dia 12 de gener a les 10 h al local de Creu Roja Granollers, on seran informats dels principals requeriments i característiques del curs. Aquells que continuïn interessats podran formalitzar la seva preinscripció en ferm.

Per a més informació, us podeu adreçar al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Granollers (c. de Sta. Elisabet, 16, tel: 93 842 68 47,  www.granollers.cat)  o bé a Creu Roja Granollers (c. de Joan Prim, 38. Tel: 93 861 12 40 www.creurojagranollers.net).