S'inaugura la nova gespa artificial del camp de futbol de la Font Verda

A més de la gespa artificial, el camp disposa d'un nou sistema de reg que reutilitza l'aigua

14 de Gener 2015
+
Nova gespa al camp de futbol de la Font Verda

Dissabte 17 de gener, a les 12.15 h i al camp municipal de futbol de la Font Verda (entrada pel carrer de Josep Carner), s'inaugurarà la gespa artificial del camp, coincidint amb la mitja part del partit de futbol de juvenils l'AEE Escola Pia Granollers - J.E. Santa Eugènia de Berga.

El camp de futbol de la Font Verda es converteix, així, en el cinquè terreny de joc que disposa d’aquest tipus de gespa a Granollers, a més del camp del carrer de Girona, Ponent, Can Gili i Primer de Maig. 

També s’ha instal·lat un nou sistema de reg amb un drenatge que permet recuperar l’aigua del mateix reg i de la pluja, per tal que pugui ser reciclada i reutilitzada posteriorment. El camp disposa també de noves porteries de futbol 11 i futbol 7, així com de noves banquetes per als jugadors. Com fins ara, al camp continuaran entrenant i jugant els equips de l’Escola Pia, diversos equips de l’Esport Club Granollers -tant de futbol 7 com de futbol 11-, així com l’equip de futbol 7 dels Granollers Fénix i el Club Rugby Spartans Granollers.