Granollers amb la Mitja

La Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga, que se celebra aquest diumenge, és la cita esportiva ineludible del mes de febrer.

31 de Gener 2018
+
Fotografies: Enric Bartel

Pels volts de la Candelera, la Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga apareix com la cita esportiva ineludible del mes de febrer. Aquesta any, se celebra la 32a. edició diumenge 4 de febrer, amb més de 10.000 corredors i corredores que participen en les diverses curses. La sortida es fa des del carrer Esteve Terrades i amb els horaris següents: Cursa de 10 km, a les 9.30 h; el quart, a les 10 h; i la Mitja, a partir de les 10.25 h, cada 5 m, en funció de la marca personal. Dissabte dia 3, com sempre, la mini dels més petits i la cursa de gegants emplenaran el centre de Granollers.

Aquest any l’Associació Esportiva la Mitja trasllada el centre d’operacions al Palau d’Esports on s’hauran de recollir els dorsals i els xips, divendres 2 i dissabte 3. 

Artistes personalitzen el símbol de la Mitja

Amb la voluntat que Granollers acompanyi la Mitja, 10 artistes han personalitzat el símbol de la Mitja, un element escultòric de 2 m d’altura. Es tracta d'una intervenció feta a Roca Umbert fins al 31 de gener. A partir de divendres, les escultures de la Mitja es podran veure a la carretera.

Els artistes participants en aquest projecte són Anna Corinne Wandrey (artista alemanya resident des de fa uns mesos a Granollers); Carles Azcón (artista resident de Cardedeu); Pilar Rosado (artista resident de Sant Boi); Nataly Prada (artista resident de Colòmbia); Montse Tomás (artista resident); Pol Aumedes (Taller Sarandaca); Ramon Aumedes (Taller Sarandaca); Gloria Giménez (artista de la Roca del Vallès); Pau Farell (Exartista resident); Arnau Bellavista (Exartista resident).

Es tracta d'obres efímeres ja que la intenció és que cada any es proposin nous artistes i/o col·lectius que puguin decorar els 10 símbols.