El Club de Tennis Granollers ha celebrat la festa de Nadal

Del 27 al 31 de desembre es farà l'estage de Nadal per a nois i noies de 3 a 18 anys.

22 de Desembre 2010
+

Es va iniciar la festa organitzant tot un seguit de jocs a les pistes adequats a cada edat i nivell aconduïts pels monitors i ajudats pels alumnes més avantatjats, els quals varen fer una tasca sorprenent.

Enguany, el tret diferencial, coincidint amb el tema de la Marató de TV3 que es va centrar en les lesions medul·lars i en les cerebrals adquirides, va ser la impressionant exhibició de Tennis en cadira de rodes que varen protagonitzar en QUICO TUR (núm. 1 del Ranking nacional i el 39 del internacional; campió d’Espanya en cinc ocasions -2003, 2006, 2007, 2009 i 2010- ha participat en els Jocs Paralímpics d’Atenes 2004 i Pekin 2008) i L’HELENA JACINTO (núm. 7 del Ranking nacional absolut i la segona fèmina, és participant de la selecció espanyola). Acabada l’exhibició, es va fer un Clínic impartit pels jugadors i en el que varen participar els nens i nenes de l’escola que varen poder pilotejar amb ells. Es va cloure la festa amb la presència del Pare Noel que va repartir regals per tots els assistents.

Cal fer esment que durant els dies 27 al 31 de desembre realitzarem l’Estatge de Nadal per a nois i noies de 3 a 18 anys. Cada matí de 9 a 13 h es realitzarà l’activitat dirigida de tennis per edats i nivells amb Psicomotricitat pel petits i preparació física; participació i seguiment en el campionat federat, i amb servei de menjador opcional.

El dimarts dia 28 de desembre s’inicia el XV Torneig Juvenil Nadalenc amb les categories Benjamí. Aleví Infantil i Cadet en el que es preveu una gran participació.