Propera tertúlia de l'Arxiu Municipal de Granollers: “El treball de la dona a la fàbrica”

El 8 de març, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones, que també motivarà la nova mostra d'imatges al portal de l'Arxiu Fotogràfic

29 de Febrer 2016
+
Pilar Falgàs i Pepita Jansana a la secció de polir de Roca Umbert, anys 50. Cessió de Pilar Falgàs. Col·lecció Imatge fixa / AMGr

Pilar Falgàs Serrano compartirà vivències i experiències personals sobre “El treball de la dona a la fàbrica” a la propera trobada de Les tertúlies de l'Arxiu, el cicle que organitza l'Arxiu Municipal de Granollers. Aquesta tertúlia tindrà lloc dimarts 8 de març, a les 17 h, a Can Jonch. En aquesta ocasió, amb un tema escollit amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que, justament, es commemora el dia 8 de març.

Com és habitual, la trobada és oberta a tothom qui vulgui descobrir o compartir relats en primera persona sobre el tema proposat; vivències que ajuden a conèixer millor interessants episodis d'història local.

A més d'aquesta tertúlia, l'Arxiu Municipal de Granollers ha programat altres accions amb motiu del 8 de març. A més del nou Document del mes, la propera mostra d'imatges al portal de l'Arxiu Fotogràfic: "Dones i espai públic”, fotos històriques de 1880-1940.