Més documents de la Societat Coral Amics de la Unió a l'Arxiu Municipal de Granollers, en les portes obertes (veieu-ne imatges en aquesta notícia)

L'11 i el 12 de juny, en una selecció ampliada de la mostra exposada a Les tertúlies de l'Arxiu

12 de Juny 2019
+
Documents exposats a l'Arxiu Municipal de Granollers els dies 11 i 12 de juny de 2019 / Fons Societat Coral Amics de la Unió / AMGr (veieu-ne més, +>)

Aquest dimecres, hem continuat celebrant la Setmana Internacional dels Arxius. En concret, amb Portes obertes i mostra de documents de la Societat Coral Amics de la Unió. A més d'aquest 11 de juny d'11 a 14 hores, avui, dia 12, d'11 a 14 i de 16 a 18 hores, a l'Arxiu Municipal de Granollers (carrer de Sant Josep, 7, soterrani).

Així, hem completat, doncs, la programació de l'Arxiu iniciada el 3 de juny, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional dels Arxius, que se celebra el 9 de juny. Aquest any, vinculada a la Societat Coral Amics de la Unió i als 40 anys d'eleccions locals després de la dictadura franquista. Hi hem dedicat, també, el Document del mes i Les tertúlies de l'Arxiu i, la nova exposició fotogràfica ,"El Granollers de 1979", respectivament (<alguns moments destacats)

Els actes presencials, desenvolupats amb una seixantena de persones, en total. Gràcies per la vostra participació!