Nova edició del Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela"

Enguany, amb concurs previ a Instagram!

29 de Maig 2014
+

Com cada any, quan arriba el bon temps arriba el Ral·li Fotogràfic Granollers es revela. Aquest any, en què celebrem la setzena edició, tindrà lloc el diumenge 15 de juny. El punt de trobada torna a la seva ubicació més habitual i s'establirà a la Plaça de la Porxada.

El preu de la inscripció és de 7 euros per als adults i de 3 euros per a la categoria infantil (fins a 14 anys), i dóna dret a les còpies impreses de les fotografies presentades i al tiquet per a l'esmorzar.

Les inscripcions es podran fer del 2 al 13 de juny de 2014 a qualsevol dels centres cívics de la ciutat, en horari d'obertura (de dilluns a dijous, de 16 a 21 h, i divendres de 17 a 21 h). També es podran fer en línia, a través de l'adreça www.granollers.cat/inscripcions i seleccionant el Centre Cívic Jaume Oller. El mateix dia del Ral·li, de 9 a 11 h, al lloc d'inici també s'habilitarà un espai per inscriure's.

Aquest any s'ha proposat com a objectiu seguir difonent el Ral·li a nous públics, i per això s'ha organitzat novament el concurs "I love Ral·li" a través de la xarxa Instagram. El concurs, organitzat conjuntament amb el grup Igersvoriental (instagramers del Vallès Oriental), es realitzarà dues setmanes abans del Ral·li (del 29 de maig al 8 de juny). Els participants hauran de fer les fotografies que s'indiquin al compte d'Instagram @ccivics_granollers i les hauran de penjar en els terminis que s'estableixin.

Per a més informació us podeu adreçar a qualsevol dels centres cívics o consultar el web del Ral·li www.granollers.cat/rallifotografic