Lliurats els premis del dotzè Ral·li Fotogràfic Granollers es Revela

El jurat va atorgar deu guardons entre les categories infantil, digital i analògica, i un onzè el públic en l'apartat de votació popular

22 de Juliol 2010
+

Ahir dimecres es van lliurar els premis del dotzè ral·li fotogràfic Granollers es Revela, en un acte al Centre Cívic Palou. En la categoria infantil, els premis van correspondre a Neus López, de Granollers (millor fotografia Arxiu Comarcal), Guillem Ulldemolins, de Granollers (pl. Jacint Verdaguer), Joan Viladoms, de Granollers (pl.de l'Església) i Antoni Miralles, de Granollers (pl. de la Corona - c. Anselm Clavé).

En la categoria analògica, la guardonada per la millor col·lecció de quatre fotografies va ser Clàudia Vidal, de Barcelona. En la digital, els premiats van ser Àngel Bravo, de Barcelona (Arxiu Comarcal), Òscar Unsión, de la Roca (pl. Jacint Verdaguer), Marta Buil, de Granollers (pl. de l'Església) i Jordi Tormo, de Granollers (pl. de la Corona - c. Anselm Clavé).

El premi a la millor col·lecció de quatre fotografies va ser per a Maria Pilar Pineda, de Granollers, i el jurat va fer una menció especial a la col·lecció d'Aida Romeu.   

El públic, per la seva banda, va considerar la foto de la plaça de l'Església presentada per Anna Felip,  de Granollers, com a millor imatge del ral·li, dins de la categoria de votació popular. Tots els guanyadors van rebre els guardons, vals valorats entre 90 i 300 euros en material fotogràfic, i una peça feta especialment per a l'ocasió de l'escultora barcelonina Anne Fontaine, tallerista habitual dels centres cívics de Granollers. 

El jurat de la dotzena edició del ral·li, al qual han participat 98 persones, l'han format Oswald Ibáñez, aficionat a la fotografia i membre de la Federació de Fotografia de Catalunya; Ramon Meléndez, fotògraf aficionat i membre del Grup de Fotografia Jaume Oller; Anna Baeza i Lluís Salvadó, fotògrafs professionals i vinculats a la revista Piel de Foto; i Sandra Alcaide, guanyadora de la darrera edició del ral·li.