Obertes les inscripcions al dotzè ral·li fotogràfic "Granollers es Revela" (31.05.2010)

Se celebrarà el diumenge 13 de juny, a partir de les 9 del matí, a la plaça de la Porxada

02 de Juny 2010

Diumenge 13 de juny se celebra la dotzena edició del ral·li fotogràfic Granollers es Revela. La inscripció pot fer-se personalment al Centre Cívic Jaume Oller (c. Mare de Déu de Montserrat, 47, tel. 93 879 58 92, en horari de dilluns a dijous de 16 h a 21 h i divendres, de 17 h a 21 h) fins a l'11 de juny, o bé el mateix dia del ral·li, de 9 h a 11 h del matí, al punt d'inici, la plaça de la Porxada. El preu és de 7 euros per als adults i de 3 per als nois i noies de fins a 14 anys.

L'objectiu de Granollers es Revela és donar a conèixer indrets singulars de la ciutat i potenciar la pràctica de la fotografia. L'organització marca quatre temes obligatoris que donarà a conèixer el dia del ral·li; es pot concursar en la categoria infantil i en dues d'adults, la digital i l'analògica, amb tot tipus de càmeres, compactes, rèflex o d'un sol ús (que lliurarà la mateixa organització). Es tracta d'una activitat reconeguda per la Federació Catalana de Fotografia (FCF), puntuable per obtenir-ne els títols d'artista i mestre. El jurat està format per persones reconegudes i/o designades per la mateixa federació, professionals de la fotografia i representants d'entitats locals.

Totes les col·leccions s'exposaran al Centre Cívic Palou del 15 al 26 de juliol, i el veredicte i lliurament de premis serà el dimecres 21 de juliol, a les 20 h, al mateix equipament.

El ral·li Granollers es Revela l'organitzen conjuntament la Xarxa de Centres Cívics i l'Associació Fotogràfica Jaume Oller.

Us n'adjuntem les bases.