Aquest dijous es farà públic el veredicte del XIII Ral·li fotogràfic Granollers es revela

Més de 130 persones han participat en l'edició d'aquest any, dedicada a Granollers i l'esport

19 de Juliol 2011
+

Demà passat dijous, 21 de juliol, es farà públic el veredicte i es lliuraran els premis del XIII Ral·li fotogràfic Granollers es revela, al Centre Cívic de Palou, a les 8 del vespre. L'activitat va celebrar-se el passat 19 de juny i hi van participar 132 persones, amb edats compreses entre els 5 i els 77 anys, amb una destacada representació de Granollers i la comarca.

En aquesta edició, el jurat ha estat format per Maria Pilar Pineda, guanyadora de la passada edició del ral·li; Carlos Obando, professional de la fotografia; Oswald Ibánez, membre de la Federació Catalana de Fotografia; Ramon Meléndez, membre de l'Associaicó Fotogràfica Jaume Oller; i Cristina Fernández, membre del Servei d'Esports de l'Ajuntament de Granollers. El ral·li Granollers es Revela té dues categories: la digital infantil (fins a 14 anys) i la digital adulta, i els premis consisteixen en material fotogràfic valorat en 100, 200 i 300 euros. Durant l'acte de dijous el públic atorgarà el premi a la millor imatge, en la categoria de votació popular. Enguany, el tema escollit per l'organització va ser Granollers i l'esport.

D'altra banda, fins dilluns que ve, 25 de juliol, es podran visitar les fotografies presentades enguany, al mateix Centre Cívic de Palou, de 5 a 9 de la tarda (de dilluns a divendres).

El ral·li Granollers es Revela l'organizen la Xarxa de Centres Cívics i l'Associació Fotogràfica Jaume Oller, amb la col·laboració de Federació Catalana de Fotografia i, aquest any, dels alumnes del mòdul de turisme de la Casa d’Oficis.