XXV Ral·li Fotogràfic: 2 de juny de 2024

L'any 1998 la Xarxa de Centres Cívics de Granollers va iniciar el Ral·li Fotogràfic, una iniciativa per donar a conèixer diferents espais de la ciutat i que proposa als participants un tema amb quatre punts a fotografiar amb un temps limitat per a fer-ho.

Enguany el projecte ha arribat a la seva 25a edició amb una programació addicional per celebrar-ho: Temps de Ral·li, a la qual et convidem a participar-hi i descobrir molt més sobre el Ral·li i la fotografia.

 
Ral·li 2024
Inscripcions: des del 20 de maig a les 9 h fins al 30 de maig a les 21 h en línia o presencialment a qualsevol dels cinc centres cívics de la ciutat. Si no t'has pogut inscriure prèviament, pots fer-ho presencialment el mateix dia de l'activitat de 9 a 11 h.
S’hi pot participar amb càmera o mòbil i la descàrrega de les imatges es pot fer fins les 13.30 h. Les persones participants competiran en dues categories, infantil i adulta, i el jurat estarà format per representants de la Federació Catalana de Fotografia, professionals de la fotografia i representants d’entitats de la ciutat. Hi haurà un itinerari especial per a la categoria infantil.
Totes les col·leccions s’exposaran al públic, del 8 al 19 de juliol, al Centre Cívic Nord. El lliurament de premis es farà el dimecres 10 de juliol, a les 20 h, al Centre Cívic Nord.
 
 

Logo de Facebook