La tertúlia d'aquest mes de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr), dedicada al 40è aniversari de la mobilització popular a favor de la cultura catalana

Amb el testimoni de Salvador Estany i de Ricard Saurí i, la col·laboració de la Fundació Congrés de Cultura Catalana

+
Imatge de l'aniversari del Congrés de Cultura Catalana / Fundació Congrés de Cultura Catalana

L'Arxiu dedica la tertúlia de setembre als «40 anys del Congrés de Cultura Catalana a Granollers», el proper dilluns, dia 18, a les 17 h, a Can Jonch (c. del Rec, 19). En el mateix acte, es projectarà el documental Congrés de Cultura Catalana, de l'any 1977, produït pel Cineclub de l'Associació Cultural de Granollers i que forma part dels Fons Audiovisuals de l'AMGr.

Tot plegat, amb l'objectiu de descobrir més història local a partir de vivències personals. En aquesta ocasió, amb Salvador Estany i Bassa i Ricard Saurí Conejero com a testimonis convidats a la tertúlia, com és habitual, oberta a la participació. D'una banda, de qualsevol persona que vulgui explicar-hi alguna experiència relacionada amb el tema proposat i, d'una l'altra, de tothom qui vulgui conèixer més detalls de la mobilització popular de fa 40 anys a favor de la cultura catalana.

El president de la Fundació Congrés de Cultura Catalana, Miquel Strubell Trueta, participarà en aquesta trobada de Les tertúlies de l'Arxiu, que compta amb la col·laboració d'aquesta organització.