130 anys de La Unió Liberal

A la planta baixa de l'Ajuntament de Granollers (plaça de la Porxada, 6)

+
Edifici de La Unió Liberal,1895.Autor desconegut/Col·lecció Josep Garrell i Soto/AMGr (imatge de la postal d'aquesta exposició)

Fins al 23 de febrer, en aquesta exposició, mostrem fotografies de l'any 1895 al 1973, relacionades amb la història de La Unió Liberal (s.XIX-s.XX), entitat que va formar part de la vida associativa de Granollers des del 1887.

Les fotos d'aquesta exposició -la 20a de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr)- són de Josep Bosch i Plans, Joan Canal i Pasqual, Joan Font i Domènech, Joan Guàrdia i Requesens, Joan Mas García i Carlos Pérez de Rozas, a més d'autors desconeguts, dels fons de l'AMGr.

Novament, complementem la mostra amb més imatges al portal de l'Arxiu Fotogràfic i a la pantalla instal·lada a l'inici de l'exposició. En aquesta pantalla, a més, s'hi podran veure les fotografies que la ciutadania pugui aportar sobre el tema proposat, com és habitual. A l'espai de la mostra, una vegada més, en trobareu el full de sala (context històric i imatges), així com postals d'aquesta i d'anteriors exposicions de fotos de l'Arxiu.

Us hi esperem, i esperem, també, les vostres fotos!