Vols gestionar millor la teva entitat?

Els centres cívics t'ofereixen un cicle formatiu gratuït!

25 de Octubre 2013
+

Els centres cívics, en la línia del suport i l'assessorament que des de fa anys ofereixen a les entitats i grups informals de Granollers, hem posat en marxa un cicle formatiu que consisteix en la realització de tres cursos de dues sessions cadascun.

  • Eines de treball per afavorir la participació (4 hores): si t'interessa saber com es pot fomentar la participació a les activitats de l'entitat, et donem a conèixer elements clau per promocionar-les, i aconseguir una major assistència i implicació dels socis o del públic a qui està orientada l'activitat. Dimecres 6 i 13 de novembre de 2013, de 18.30 a 20.30 h, al Centre Cívic Can Gili.
  • Comptabilitat bàsica per a associacions (4 hores): si no t'aclareixes gaire amb els números, obtingues els coneixements bàsics per portar la gestió econòmica de l'entitat, així com la recerca d'ingressos i recursos, o la promoció del voluntariat. Dimecres 29 de gener i 5 de febrer de 2013, de 18.30 a 20.30 h, al Centre Cívic Can Palou.
  • Com planificar les activitats de l'entitat (6 hores): coneix els aspectes clau per a una bona planificació d'activitats (identificació de necessitats, objectius, resultats esperats, recursos, difusió, etc.). Dimecres 26 de març i 2 d'abril de 2013, de 18.30 a 20.30 h, al Centre Cívic Can Gili.

Les inscripcions es poden fer des del 14 d'octubre fins una setmana abans de l'inici del curs. Pots inscriure't en línia a través de l'adreça www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions, o presencialment a qualsevol dels centres en horari d'atenció al públic (de dilluns a dijous, de 16 a 21 h) i divendres de 17 a 21 h).

Els cursos són gratuïts i van adreçats a totes les entitats de Granollers, amb prioritat per als membres de junta de centre de la Xarxa de Centres Cívics. S'acceptarà un màxim de dos membres per entitat.

Si vols fer créixer qualitativament la teva entitat, t'esperem als cursos!