Serveis

Els centres cívics ofereixen serveis diversos a la ciutadania, i es descriuen a continuació.

Informació i acollida

Tot el que necessites saber sobre l’activitat de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers, així com d’altres informacions municipals d'interès general. T’atendrem personalment, per telèfon o per correu electrònic.

Assessorament a grups i associacions

Tens dubtes sobre tràmits relacionats amb el món associatiu? Aquí tens el teu espai! Et donem un cop de mà. Pots demanar informació per telèfon, correu electrònic o concertant entrevista personalitzada.

Cessió i lloguer d’espais

Si necessites un espai per a la realització de reunions, conferències, trobades, etc, la Xarxa de Centres Cívics t’ofereix diverses possibilitats. Aquí t’expliquem com fer-ho. Consulteu també la llista d'espais disponibles!

Punts d’accés públic a Internet

Connecta’t gratuïtament a Internet des de la Xarxa de Centres Cívics, amb el teu ordinador, tauleta o mòbil a través del Wi-Fi, o amb els ordinadors d’accés públic que trobaràs al Centre Cívic Can Bassa, Can Gili i Nord, en horari d'obertura. 

Serveis Socials d’Atenció Primària

Actuacions, recursos, prestacions, programes i equipaments destinats a l'atenció social de la població. El seu objectiu és prevenir la marginació i promoure la integració i l'autonomia personal de persones o famílies que pateixin necessitats derivades de problemes econòmics, de marginació social, de discapacitat, de manca d'autonomia, etc.
Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 i dimarts de 16 a 18.30 h
Telèfon Serveis Socials Zona 2 (Centre Cívic Nord): 93 846 60 72

Punt d'intercanvi de llibres- Center Cívic Nord

Si tens llibres que ja has llegit i no saps on guardar-los, o si creus que no necessites acumular-los i t’agradaria que altres persones poguessin llegir-los, el Centre Cívic Nord posa en marxa el PUNT D’INTERCANVI DE LLIBRES, on podràs emportar-te o deixar els llibres que vulguis, de manera gratuïta.

Com funciona?

Les persones usuàries del centre poden emportar-se els llibres que vulguin i se’ls poden quedar. Per deixar llibres, cal portar-los al taulell d’informació per a que es revisin i segellin. Els llibres han d’estar en bon estat, i cal procurar que puguin ser d’interès.

Espai de relació

Espai de lliure accés. Un espai cívic, de trobada i de diàleg

Espais Kanalla

Coneixes els Espais Kanalla? Són espais d’activitats lúdiques i educatives: tallers, jocs, espai per a deures i de participació a les festes. Si tens entre 6 i 12 anys, vine i gaudeix amb nosaltres. T’hi esperem! Horaris: Dilluns i dimecres: infants de 6 a 9 anys, de 17 a 19.30 h; dimarts i dijous: infants de 10 a 12 anys, de 17 a 19.30 h. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Places limitades. Ens podràs trobar a: Centre Cívic Can Gili i Centre Cívic Can Bassa.

Bar cafeteria

Can Bassa: De dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Dissabtes de 10 a 13 h.

Can Gili: dilluns, de 15 a 21 h, i de dimarts a diumenge, de 8 a 21 h.

Servei d'exposicions

Servei de cessió d’espais a entitats o a particulars, per a exposicions o mostres.

Consulta les condicions i envia aquesta fitxa de sol·licitud a l'adreça centreciviccanbassa@granollers.cat (Centre Cívic Can Bassa)* o a centrecivicnord@granollers.cat (Centre Cívic Nord).

*Actualment el servei d'exposicions al Centre Cívic Can Bassa, està fora de servei