Entitats cíviques, entitats programadores

Les entitats dels centres cívics tenen preparada una gran quantitat de cursos per a aquest quadrimestre

10 de Gener 2013
+

 

Les associacions residents als centres cívics són molt actives i dinàmiques, i segueixen oferint-te aquest any cursos de temàtiques ben diferents. Aquí us n'expliquem les novetats!

Al Centre Cívic Can Gili, l’associació de veïns no para d’oferir noves propostes com cada any. Aquest cop s’han decantat per programar un curs de salsa cubana i un de costura.

L’AV de l’Hostal, que programa molts cursos al Centre Cívic Nord, t’ofereix una sessió per aprendre sobre el món de les gemmes, cristalls i xacres; en la mateixa línia, també un curs d’introducció a les tècniques orientals del reiki.

L’associació d’artistes La Llançadora fa ben poc que ofereix cursos al Nord; tot i així, aquest any han vingut plens de propostes de la mà de molt bons professionals! Pregunta’ns sobre els cursos de flors de Bach, tècniques de circ, contact dansa, teatre creatiu, etc. Pels més petits també ofereixen el curs de teatre i contes o el de circ per a pares i fills. Per altra banda, l’associació Xpressa’t convida als pares i mares  a inscriure els seus fills/es a capoeira, on aprendran a defensar-se amb ritme!

A Can Bassa les associacions segueixen programant cursos, tant per a gent del barri com d'altres zones. L’associació de veïns segueix amb el core postural, pilates, gimnàstica de manteniment, dansa del ventre, puntes de coixí, labors, sevillanes, salsa i iniciació a la dansa per a infants. La Hermandad Rociera, continua amb l’aeròbic, batuka, i iniciació al ball flamenc per a infants. Si hi estàs interessat, adreçat al centre cívic i consulta si hi ha places!

Per acabar, al Centre Cívic Jaume Oller, l’Associació Gent del Barri de Sant Miquel ofereix cada divendres a la tarda un taller gratuït per aprendre a teixir amb mitja o ganxet. T’hi apuntes? L’AV Tres Torres també anima tothom a cantar amb ells a la Coral Sonata, i continua amb els tallers de memòria.

Gràcies a aquestes entitats i a moltes altres, als centres cívics hi pots trobar un ventall molt ampli d’activitats...No et quedis a casa, t’hi esperem!