"Les primeres emissions de ràdio a Granollers i la creació d'RKOR", a la propera tertúlia de l'Arxiu

La trobada d'abril serà el dia 29, amb el testimoni d'Enric Corbera i Jordi Riba, per descobrir o compartir nous relats d'història local en primera persona

24 d'Abril 2014
+
Ràdio Granollers, anys 80 / Fons Ajuntament de Granollers / AMGr

Dimarts 29 d'abril, a partir de les 17 hores, l'Arxiu Municipal de Granollers (c. de Sant Josep, 7), acollirà una nova trobada del cicle Les tertúlies de l'Arxiu.

Aquesta tertúlia estarà dedicada a "Les primeres emissions de ràdio a Granollers i la creació d'RKOR", un tema sobre el qual els testimonis d'aquest mes n'explicaran experiències que han marcat part de la història de la comunicació local. D'una banda, Enric Corbera Santanach, com a membre de l'equip tècnic que va engegar les emissions de Ràdio Granollers, l'emissora municipal, l'any 1981. També, com a instal·lador de l'antena d'aquesta ràdio i com a tècnic d'RKOR, l'altra ràdio de la ciutat, que va començar a emetre l'any 1984. Una ràdio musical i comercial fundada amb la perspectiva de muntar una televisió local. D'altra banda, Jordi Riba Torelló, qui va ser director d'aquesta ràdio, que durant anys va conviure amb l'emissora municipal.

Si vols explicar o conèixer històries d'aquelles ràdios i d'altres d'anys anteriors, t'esperem a la propera tertúlia de l'Arxiu. Com sempre, oberta a qualsevol persona amb ganes de descobrir o de compartir relats sobre el tema proposat.

Vine i participa!