L'Arxiu Municipal de Granollers fa un repàs a la història del Club Balonmano Granollers amb una tertúlia i una exposició d'imatges

16 de Setembre 2019
+
D'esquerra a dreta, Jaume Vivé, Josep Pujadas, Karles Torra, Josep Mayoral, Carme Perez, a la Sala de Plens, 12 de setembre de 2019/ AMGr

Aquest 12 de setembre a la tarda s'ha fet una tertúlia més dins el cicle "Les tertúlies de l’Arxiu" sota el títol «Història del Club Balonmano Granollers». Els terulians han estat el periodista Karles Torra i el professor Jaume Vivé que han fet un recorregut històric pels primers anys de la història d’aquest club emblemàtic de la ciutat.

La tertúlia s'ha fet a la Sala de Plens, han assistit una trentena de persones i també hi han intervingut el president del club, Josep Pujadas, i l'alcalde Josep Mayoral. Després d'aquest acte s'ha inauguyrat la nova exposició d’imatges de l’Arxiu Municipal. "Balonmano  Granollers: un esport per a una ciutat» és la 27a de les exposicions de l’Arxiu i es pot visitar fins el 22 de novembre a la planta baixa de l’Ajuntament.

L’exposició repassa la trajectòria de l'handbol a la ciutat, des del 1944 fins a la inauguració del Palau d’Esports, el 1991. Les fotografies són d’Antonio Alcalde, d’autor desconegut, Pere Cornellas, Pere Espaulella, Esteve Gironella i Josep Lluís Solvez.

Si teniu fotografies o documents d’aquests fets històrics les podeu donar o cedir a l’Arxiu Municipal per enriquir el patrimoni documental de la ciutat.

Us recordem que l'enregistrament de Les tertúlies de l'Arxiu s'incorpora a les Fonts Orals de l'AMGr perquè es pugui consultar a l'Arxiu, com altres documents d'interès històric.

Per veure’n més imatges, podeu accedir al portal de l’Arxiu Fotogràfic.