Fins al 20 de març, podeu presentar projectes a la 2a beca Vist per..., amb participació de l'Arxiu Municipal de Granollers

Convocatòria conjunta amb Cineastes de Granollers, Vallès Oriental Televisió i Granollers Audiovisual, SL

28 de Gener 2015
+
Tríptic de la 2a Beca de cinema documental Vist per...

Si voleu optar a aquesta Beca de cinema documental, presenteu el vostre projecte a les oficines de l'Associació Cultural de Granollers (c. Almogàvers, 5, 08401 Granollers, tel. 93 861 55 98, a/e: secretaria@acgranollers.com). S'ha de fer per quintuplicat i en versió .pdf, amb: Presentació, Sinopsi i tractament visual, Detall de les fonts documentals, Pla de gravació, Pressupost, Format, Durada, Equip tècnic i artístic, Currículum dels realitzadors i Dades de contacte. Es valoraran, especialment, els projectes en els quals constin col·laboracions, aportacions pròpies i possibilitats de coproducció.

El curtmetratge que aconsegueixi la 2a beca Vist per... obtindrà una aportació de 4.000 euros, a més d'ajut tècnic i suport documental i de gestió. L'adjudicació d'aquesta beca es farà pública durant el mes d'abril d'aquest any i el termini per presentar el curtmetratge acabat serà de 6 mesos.

Amb aquesta beca anual, es vol facilitar la culminació d'un projecte fílmic en l'edició d'un curtmetratge de no-ficció, sobre qualsevol tema vinculat a Granollers i/o el seu entorn comarcal. Aquest curtmetratge haurà de tenir una durada d'entre 15 i 25 minuts.